Taller formatiu de l’Associació Cultural Tabalà a l’EPA Paz Minguez

L’Associació Cultural Tabalà realizarà divendres 17 de desembre un taller formatiu a Escola d’Adults Paz Minguez.

Emmarcat al projecte Erasmus+: “Acquisition of Innovative Teaching Methods”  Edu_tech_erasmus el taller formatiu: “Nous mètodes d’ensenyament. La gamificació o ludificació i altres recursos” constarà d’una sessió on l’alumnat aprendrà entre altres coses aspectes bàsics sobre el concepte de “gamification”, l’ensenyament per competències o l’ensenyament per projectes.

L’objectiu d’aquest projecte és dur a terme una serie d’activitats de formació, mitjançant les quals els i les participants, siguen capaces de compartir i localitzar quins son els seus mètodes/ferramentes d’ensenyament i/o aprenentatge que els fan marcar la diferencia, i veure quins avantatges d’integració té cada metodologia/ferramenta, en el nostre propi procés.

Aquest projecte que està dins del programa Erasmus+, té com a a socis a Associació Cultural Tabalà a BALGARSKA AGENSIYA ZA RAZVITIE (Bulgària), PRISM – PROMOZIONE INTERNAZIONALE SICILIA – MONDO (Itàlia), ALTIV (R. Txeca) i Kultur ve Sanat Dernegi (Turquia)

Ací podeu trobar més informació del projecte. https://www.facebook.com/Edu_tech_erasmus-100518098715135

#Erasmus+

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: