L’Associació Cultural Tabalà acull 24 persones de 12 països a Castelló

L’associació cultural Tabalà informa: 

Entre el 4 i el 10 d’abril ha tingut lloc el trainning course “Equal is the new healthy!“.

Durant 7 dies l’entitat ha treballat amb membres d’altres organitzacions d’arreu del continent europeu sobre la igualtat de gènere, les discriminacions i les situacions de poder, l’esport i la igualtat, etc.

Ha estat una experiència increïble que també ha tingut impacte sobre el nostre poble. Encara que el projecte ha tingut lloc a l’alberg de Santa Anna, els i les joves han visitat els carrers, edificis, monuments i les festes de Castelló durant aquestos dies.

L’Associació Cultural Tabalà treballa per la igualtat, el respecte i la tolerància i aquestos son els valors que ha volgut transmetre als participants d'”Equal is the new healthy!” amb aquest projecte; un de tants que actualment l’associació te en actiu.

Tota aquesta experiència ha sigut possible gràcies a les ajudes del programa Erasmus+ i a la col·laboració voluntària de diversa gent del poble, Olis Promesa, l’Ajuntament de Castelló, el col·legi «Santo Domingo», la comparsa Almoràvids o els Xirimiters de Castelló de la Ribera.

Gràcies per haver fet possible aquest projecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: