Projecte “Feeling of Beauty”

A juliol va tenir lloc a Polònia la primera fase del projecte “Feeling of Beauty” on TABALÀ hi participa com a Partner Association juntament amb RAiDO Foundation (Polònia) i Youth Center Vasatokka (Finlàndia).

“Feeling of Beauty” és un és un innovador mètode de treballar l’autoestima i el sentit de la bellesa mitjançant la psicologia i la fotografia dirigit fonamentalment a mares i pares de persones amb discapacitats i als seus fills i filles. Es tracta d’una acció d’educació per a adults Ka2 subvencionada pel programa Erasmus +.

Des de TABALÀ volem agrair a tots i totes les participants per haver format una família viatgera encantadora: Inés, Vicent, Víctor, Emilio, Fina, Lola i Ramón, i els nostres equip coordinador, Oscar, Lucía i Carmen, per fer d’aquesta experiència una aventura senzilla i agradable.

També agrair a RAiDO Foundation, per acollir-nos tan bé i per fer-nos part d’aquest preciós projecte. I, per suposat, gràcies al Centre Ocupacional Municipal El Castellet i a l’ Ajuntament de Castelló per la col·laboració més que necessària.

Ara ja estem a casa, esperant amb moltes ganes als nostres companys i companyes de Polònia i Finlàndia que al l’octubre vindran al nostre poble on tindrà lloc la segona fase del projecte.

Podeu visitar la pàgina web del projecte “Feeling of Beauty” a aquest link.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: