Endinsat al món TABALÀ!

L’Associació Cultural TABALÀ naix fa més de dotze anys a Castelló (Ribera Alta) de la inquietud d’unes persones que volen donar vida al territori, fomentar els valors d’inclusió, cooperació i solidaritat, i aportar noves vivències a les persones a través d’experiències, formacions, activitats i intercanvis. Així, TABALÀ intenta proveir de diferents fonts de coneixement i d’eines per desenvolupar les capacitats pròpies, mitjançant l’enfortiment del pensament independent i col·lectiu, la tolerància social, la gestió de conflictes, el diàleg lliure i el bon lideratge.

Son moltes les activitats que hem organitzat i en les que hem participat tant a nivell individual com europeu, creant forts lligams amb associacions companyes d’altres països de la UE, consolidant-nos com una associació sòlida i amb la il·lusió intacta.

Endinsat al món TABALÀ!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: